Vybrané kulturní atraktivity cestovního ruchu Indie - Škopánová, Zuzana; Netková, Jarmila; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomová práce se zabývá památkami a cestovním ruchem Indie. Nejprve jsou popsány obecné informace o této zemi a poté je analyzován vývoj a současný stav cestovního ruchu. Veškerá fakta vyplývají z této části práce jsou shrnuta ve SWOT analýze. Hlavní část práce se zabývá analýzou zájezdů českých cestovních kanceláří. Obsahuje také seznam důležitých památek Indie, které byly vybrány na základě vlastních zkušeností a doporučení lidí. Poslední část vyhodnocuje výsledky dotazníkového šetření. Cílem je zjistit potenciál Indie pro cestovní ruch, podat ucelený přehled o současném cestovním ruchu Indie a jejích památkách a pomocí dotazníku zjistit, zda pohled české veřejnosti na Indii potvrzuje předpokládané teze.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; Indie; cestovní ruch; cestování; kulturní památky; diplomové práce; India; tourism; travelling; cultural monuments; master's theses