Stanovení hodnoty podniku Poděbradka, a.s. - Dvořáková, Veronika (2010)
Cílem práce je ocenit podnik Poděbradka, a.s. k 1.1.2010 výnosovou metodou DCF a porovnat tuto subjektivní hodnotu s prodejní cenou podniku v roce 2006. Diplomová práce zahrnuje teoreticko-metodologickou část, která slouží jako základna pro aplikační část. V aplikační části je provedena strategická a finanční analýza podniku. Následuje finanční plán a samotné ocenění metodou DCF entity ve variantě FCFF.