Stanovení hodnoty podniku Poděbradka, a.s. - Dvořáková, Veronika; Scholleová, Hana, 1964-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je ocenit podnik Poděbradka, a.s. k 1.1.2010 výnosovou metodou DCF a porovnat tuto subjektivní hodnotu s prodejní cenou podniku v roce 2006. Diplomová práce zahrnuje teoreticko-metodologickou část, která slouží jako základna pro aplikační část. V aplikační části je provedena strategická a finanční analýza podniku. Následuje finanční plán a samotné ocenění metodou DCF entity ve variantě FCFF.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses