Mezipodnikové srovnávání - Bartoš, Michal; Vávrová, Hana, 1970-; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Ve své diplomové práci jsem provedl mezipodnikové srovnávání společnosti Staropramen a.s. s konkurenčními společnostmi v odvětví pivovarnictví za období 2006 - 2008. Byly použity jak metody finanční analýzy (vertikální analýza účetních výkazů, analýza čistého pracovního kapitálu) tak i metody mezipodnikového srovnání: pořadí, bodovací, normované proměnné a vzdálenosti od fiktivního objektu.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses