Finanční analýza Viamont a.s. - Řezník, Michal (2010)
Téma této bakalářské práce je finanční analýza podniku Viamont a.s. Jde o podnik, který působí v železniční dopravě a stavitelstí. Pro zpracování jsem použil pouze veřejně přístupná data. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Zaměřil jsem se na období let 2004 - 2008.