Finanční analýza Viamont a.s. - Řezník, Michal; Kopalová, Helena; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Téma této bakalářské práce je finanční analýza podniku Viamont a.s. Jde o podnik, který působí v železniční dopravě a stavitelstí. Pro zpracování jsem použil pouze veřejně přístupná data. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Zaměřil jsem se na období let 2004 - 2008.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ekonomická přidaná hodnota; finanční analýza; bakalářské práce; economic value added; financial analysis; bachelor's theses