Analýza vybraných nástrojů marketingového mixu ČPP - Křížová, Zuzana; Vávra, Oldřich; Voráček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na aplikaci marketingu v pojišťovnictví. Tato bakalářská práce je dělena na dvě části -- teoretickou a praktickou část. První část charakterizuje teoretické poznatky z oblasti marketingu a z oblasti pojišťovnictví. V druhé části jsou tyto poznatky využity při zhodnocení aplikace nástrojů marketingového mixu v ČPP.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses