Analýza projektů mezinárodní spolupráce pro mládež "English Camp" - Štefančík, Jozef; Hrůzová, Helena, 1954-; Svatoš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce obsahuje teoreticko-metodologickou část, která uvádí ty oblasti teorie projektového managementu, které jsou relevantní pro English Camps. V praktické části jsou poznatky z předchozích kapitol aplikovány na konkrétní English Camp, jehož byl autor diplomové práce projektovým manažerem. Cílem diplomové práce je navrhnout sadu opatření v jednotlivých oblastech řízení projektu English Camp, která eliminují minulé problémy, sníží rizika nepříznivých jevů a vytvoří předpoklady pro lepší dosažení cíle projektu.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses