Strategická analýza - Hrubjáková, Martina (2010)
Cieľom mojej bakalárskej práce je previesť strategickú analýzu poľnohospodárskeho podniku so sídlom na Slovensku. Práca je rozdelená na dve hlavné časti. V teoretickej časti sú popísané metodologické východiská práce a druhá časť je praktickou aplikáciou teoretických poznatkov na konkrétny podnik. Záver práce obsahuje odporúčania, akým smerom by sa mal podnik uberať do budúcna.