Strategická analýza - Hrubjáková, Martina; Krause, Josef, 1978-; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom mojej bakalárskej práce je previesť strategickú analýzu poľnohospodárskeho podniku so sídlom na Slovensku. Práca je rozdelená na dve hlavné časti. V teoretickej časti sú popísané metodologické východiská práce a druhá časť je praktickou aplikáciou teoretických poznatkov na konkrétny podnik. Záver práce obsahuje odporúčania, akým smerom by sa mal podnik uberať do budúcna.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses