Marketing umění ve vybraném segmentu trhu v Rusku, ČR a USA - Melamed, Artem (2010)
Tato práce popisuje přístupy k marketingu umění v ČR, Rusku a USA, charakterizuje marketingové techniky a porovnává úspěšnost marketingu umění v těchto zemích.