Finanční analýza podniku HALLA, a. s. - Solcerová, Olga; Boukal, Petr, 1962-2022; Jelínková, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit a vyhodnotit celkovou ekonomickou situaci vybraného podniku Halla, a. s. Tento podnik je specializován na výrobu osvětlení a osvětlovací techniky. Má bakalářská práce obsahuje dva větší celky. Jde o část teoretickou, ve které se snažím uvést do problematiky finanční analýzy obecně, uvádím několik zdrojů, ze kterých je možné čerpat při tvorbě finanční analýzy a největší část teoretické oblasti tvoří metodický aparát. Druhou velkou částí je část aplikační, v které se snažím zhodnotit celkovou situaci podniku v letech 2003 až 2009. Aplikuji tedy poznatky získané v teoretické části na praktické ukázce. Závěrem shrnu výsledky získané v aplikační části.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses