Finanční analýza podniku H-PRO - Škubalová, Michaela; Boukal, Petr, 1962-2022; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Finanční analýza je zpracována z pohledu managementu za roky 2003 - 2009. Hlavní cíl práce je zaměřen na zhodnocení vkladů pro vlastníky podniku s použitím následujících ukazatelů: rentabilita vlastního kapitálu, rentabilita celkových aktiv, rentabilita tržeb, rentabilita zaměstnaného kapitálu či ekonomická přidaná hodnota. Dílčí cíle doplňují práci o ukazatele likvidity, aktivity, zadluženosti a čistý pracovní kapitál. V této bakalářské práci je také zohledněn dopad finanční krize za rok 2009.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; ekonomická přidaná hodnota; bakalářské práce; financial analysis; economic value added; bachelor's theses