Predikce finanční tísně podniku prostřednictvím metod finanční analýzy - Hart, Dominik (2010)
Bakalářská práce provádí finanční analýzu dvou podniků, úspěšného a zkrachovalého. Jako úspěšný podnik byl vybrán ČEDOK a jako zkrachovalý TOMI TOUR. Na podniky byly aplikovány běžné finanční ukazatele a soustavy ukazatelů - bonitní a bankrotní modely.