Predikce finanční tísně podniku prostřednictvím metod finanční analýzy - Hart, Dominik; Strnad, Lucien; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce provádí finanční analýzu dvou podniků, úspěšného a zkrachovalého. Jako úspěšný podnik byl vybrán ČEDOK a jako zkrachovalý TOMI TOUR. Na podniky byly aplikovány běžné finanční ukazatele a soustavy ukazatelů - bonitní a bankrotní modely.
Vedoucí práce: Lucien Strnad
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses