Finanční analýza podniku - Machová, Petra (2010)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu vybraného podniku za období 2003-2008. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první z nich je popsán metodický aparát. Druhá pasáž se věnuje aplikaci tohoto metodického aparátu.