Finanční analýza podniku - Machová, Petra; Kopalová, Helena; Macek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu vybraného podniku za období 2003-2008. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první z nich je popsán metodický aparát. Druhá pasáž se věnuje aplikaci tohoto metodického aparátu.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; likvidita; finanční analýza; bakalářské práce; liquidity (economics); financial analysis; bachelor's theses