Financování s využitím PPP projektů (se zaměřením na dopravní infrastrukturu) - Malaníková, Alexandra (2010)
Diplomová práce se zaměřuje na partnerství veřejného a soukromého sektoru a na základní vymezení PPP projektů. Dále popisuje zahraniční zkušenosti s PPP projekty a implementaci PPP projektů na český trh. Práce se zaměřuje především na výstavbu dopravní infrastuktury a v praktické části práce analyzuje výstavbu dálnice D3 v jižních Čechách.