Financování s využitím PPP projektů (se zaměřením na dopravní infrastrukturu) - Malaníková, Alexandra; Sedláček, Jiří, 1963-; Makovec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zaměřuje na partnerství veřejného a soukromého sektoru a na základní vymezení PPP projektů. Dále popisuje zahraniční zkušenosti s PPP projekty a implementaci PPP projektů na český trh. Práce se zaměřuje především na výstavbu dopravní infrastuktury a v praktické části práce analyzuje výstavbu dálnice D3 v jižních Čechách.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; dopravní infrastruktura; diplomové práce; transport infrastructure; master's theses