Analýza linky D pražského metra, její dopady na dopravní obsluhu - Dušek, Jan (2010)
Diplomová práce vznikla s cílem odpovědět na otázku, zdali je vhodné, aby byla nová linka pražského metra stavěna a provozována formou PPP, či klasickou veřejnou zakázkou. Déle obsahuje analýzu vhodných technologií a teoretický základ pro uvedenou analýzu.