Analýza linky D pražského metra, její dopady na dopravní obsluhu - Dušek, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Hrubá, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce vznikla s cílem odpovědět na otázku, zdali je vhodné, aby byla nová linka pražského metra stavěna a provozována formou PPP, či klasickou veřejnou zakázkou. Déle obsahuje analýzu vhodných technologií a teoretický základ pro uvedenou analýzu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses