Finanční analýza - Košut, David (2010)
V bakalářské práci je provedena finanční analýza podniku IDEAL-Trade Service, spol. s r. o. za období 2004 -- 2008. Práce je provedena z externího pohledu. Práce je rozdělena do dvou částí. V metodologické části jsou obsažena teoretická východiska finanční analýzy, v aplikační části jsou teoretické poznatky aplikovány na vybraný podnik.