Finanční analýza - Košut, David; Kopalová, Helena; Janeček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
V bakalářské práci je provedena finanční analýza podniku IDEAL-Trade Service, spol. s r. o. za období 2004 -- 2008. Práce je provedena z externího pohledu. Práce je rozdělena do dvou částí. V metodologické části jsou obsažena teoretická východiska finanční analýzy, v aplikační části jsou teoretické poznatky aplikovány na vybraný podnik.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses