Sportovní centra v České republice- možnosti využití pro cestovní ruch - Machková, Martina; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce zkoumá lyžařská centra v České republice, a to převážně z pohledu nejčastějších problémů, se kterými se potýkají. Dílčími cíli je zjistit skladbu jejich návštěvníků, jak se staví k propagaci a zejména jaké kroky nejčastěji podnikají pro rozvoj a zvýšení své návštěvnosti. Pro tyto účely bylo provedeno dotazníkové šetření, jehož výsledky nabízí ucelený pohled na danou problematiku přímo z očí zástupců českých lyžařských center.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; cestovní ruch; lyžování; sport; diplomové práce; tourism; skiing; sport; master's theses