Finanční analýza podniku - Rudolf Jelínek - Hojgr, Pavel; Horník, Tomáš; Nowak, Ondřej, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Předmětem bakalářské práce je externí finanční analýza podniku Rudolf Jelínek za období let 2003-2008. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny a zdůvodněny zvolené ukazatele a použití vstupních dat. Praktická část obsahuje horizontální a vertikální analýzu, ukazatele rentability, likvidity, aktivity, zadluženosti a bankrotní modely. Zjištěné výsledky a trendy jednotlivých ukazatelů jsou vyhodnoceny a okomentovány.
Vedoucí práce: Tomáš Horník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; likvidita; zadluženost; bakalářské práce; liquidity (economics); debt; bachelor's theses