Cyklistická doprava na území Středočeského kraje - Jandová, Michaela; Zelený, Lubomír; Černý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce Cyklistická doprava na území Středočeského kraje je detailně prozkoumat a posoudit stav cyklistické dopravy ve vybraném mikroregionu s důrazem kladeným na rozvoj cyklistiky jako rovnocenného prostředku dopravní obsluhy území, zhodnotit předpoklady mikroregionu pro další rozvoj cyklistické dopravy a posoudit stav cyklotras vedoucích mikroregionem. Cílem diplomové práce je i odhalit klíčové problémy jednotlivých cyklotras a navrhnout vlastní řešení, vedoucí k úplnému nebo alespoň částečnému odstranění analyzovaných problémů. Součástí práce je také detailní analýza stavu cyklistického mobiliáře ve vybraném mikroregionu, na jejímž základě jsou navržena adekvátní opatření.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; cyklistická doprava; diplomové práce; cycling traffic; master's theses