Finanční analýza - Palizová, Pavla; Mikan, Pavel, 1963-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé bakalářské práce je poznat na základě metod finanční analýzy vývoj finanční situaci podniku a vytvořit doporučení pro budoucí vývoj podniku
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses