Marketingová strategie společnosti Prestar s.r.o. na vybraných zahraničních trzích - Horáková, Kristýna (2010)
Diplomová práce se zabývá specifiky marketingové strategie středně velké strojírenské firmy na ukrajinském a ruském trhu. V práci je charakterizováno podnikatelské prostředí a příležitosti ve strojírenství obou východních zemí a jsou zdůrazněna i rizika, jež obchodování na stále nestabilních trzích přináší. Následuje strategie firmy při vstupu na tyto trhy, doplněná o hodnocení a doporučení.