Možnosti personální práce na základní škole - Vostarková, Šárka (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza vybraných zásadních personálních činností na základní škole a následně navržení možného způsobu vylepšení těchto personálních činností či zavedení nových. Tato práce by měla poskytnout základní pohled na personální problematiku v oblasti základního školství.