Možnosti personální práce na základní škole - Vostarková, Šárka; Kuřetová, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza vybraných zásadních personálních činností na základní škole a následně navržení možného způsobu vylepšení těchto personálních činností či zavedení nových. Tato práce by měla poskytnout základní pohled na personální problematiku v oblasti základního školství.
Vedoucí práce: Jana Kuřetová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses