Finanční dopady časového prodlužování výstavby dálnic - Krejčová, Šárka (2010)
Práce se zabývá přípravou stavby dálnic, ve vztahu k úseku dálnice D8, vyčíslením nákladů na přípravu stavby a následné srovnání skutečných nákladů stavby a finančních prostředků vázaných v rozpočtech na stavbu určených.