Finanční dopady časového prodlužování výstavby dálnic - Krejčová, Šárka; Eisler, Jan, 1947-; Mišík, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá přípravou stavby dálnic, ve vztahu k úseku dálnice D8, vyčíslením nákladů na přípravu stavby a následné srovnání skutečných nákladů stavby a finančních prostředků vázaných v rozpočtech na stavbu určených.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; náklady; bakalářské práce; costs; bachelor's theses