Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku - Kailová, Veronika; Křížek, Miroslav; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Obsahem práce je pojednání o nejčastějších faktorech způsobujících neúspěch podnikání a rozbor životního cyklu vybrané neúspěšné firmy.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses