Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku - Mazzolini, Sandra; Křížek, Miroslav; Mrázková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
zaměření se na příčiny neúspěchu malých nebo středních podniků, následná možná řešení a prevence neúspěchu,návrh řešení a doporučení
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; společnost; bakalářské práce; business; society; bachelor's theses