Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku - Pajskrová, Andrea Marie-Anna; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o možných příčinách neúspěchu krátce existujícího obchodu s módou, který spadá do kategorie malých a středních podniků. Cílem teto práce je zhodnocení dosavadního vývoje podniku za dobu 3 měsíců a z tohoto vyvoje potencialne plynoucích neúspěchů. K tomuto zhodnocení byl pouzit podnikatelský plán a jeho porovnání se skutečnym vyvojem obchodu po 3 měsících provozu. Kromě nalezení možných příčin neúspěchu si autorka kladla za cíl i doporučení na vyhnuti se daným problémum v budoucnosti. K vypracování teto práce byly použity podklady týkající se prodejny samotné tzn. dokumentů majitele doplnene fakty a informacemi z pruzkumu autorky.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; móda; bakalářské práce; fashion; bachelor's theses