Hodnocení efektevity výstavby fotovoltaické elektrárny - Rákosník, Milan; Sieber, Patrik, 1977-; Marek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá vyhodnocením efektivity výstavby fotovoltaické elektrárny konkrétním podnikem. Hodnocení projektu je provedeno pomocí metody doby návratnosti, diskontované doby návratnosti, čisté současné hodnoty, vnitřního výnosového procenta a indexu ziskovosti. Součástí řešení je i analýza citlivosti investice na změnu vstupních parametrů. Kromě samotného vyhodnocení práce obsahuje relevantní informace o společnosti, související legislativě, českém i evropském trhu s elektřinou z obnovitelných zdrojů a aktuálním stádiu přípravy projektu.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses