Koučing ako metóda vzdelávania zamestnancov - Kolesárová, Ľudmila (2010)
Práca predstavuje problematiku podnikového vzdelávania, podmienky jeho systematického a efektívneho riadenia a metódy vzdelávania zamestnancov. Cieľom práce je analyzovať prednosti a nedostatky koučingu ako metódy vzdelávania zamestnancov. Analýza sa sústreďuje predovšetkým na interný koučing, porovnáva výhody, či nevýhody interného koučingu voči externému , ale zameriava sa aj na koučing všeobecne pri využití ako metódy vzdelávania zamestnancov.