Koučing ako metóda vzdelávania zamestnancov - Kolesárová, Ľudmila; Šikýř, Martin, 1974-; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práca predstavuje problematiku podnikového vzdelávania, podmienky jeho systematického a efektívneho riadenia a metódy vzdelávania zamestnancov. Cieľom práce je analyzovať prednosti a nedostatky koučingu ako metódy vzdelávania zamestnancov. Analýza sa sústreďuje predovšetkým na interný koučing, porovnáva výhody, či nevýhody interného koučingu voči externému , ale zameriava sa aj na koučing všeobecne pri využití ako metódy vzdelávania zamestnancov.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses