Strategická analýza - Součková, Irena; Krause, Josef, 1978-; Kříž, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce s názvem "Strategická analýza" je vypracovat strategickou analýzu společnosti První zemědělská, a.s. Tuněchody, tj. analyzovat externí a interní prostředí, identifikovat silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby a v neposlední řadě vymyslet strategická doporučení. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to do části teoreticko-metodologické a do části aplikační.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses