Transformace v ČR v komparaci s dalšími zeměmi - Fraňková, Zuzana; Nečadová, Marta; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Těžištěm práce je srovnání transformačních strategií ČR, Slovenska, Maďarska a Polska. Hlavním cílem je nalezení společných a rozdílných rysů jak v 1. fázi liberalizace a stabilizace, tak ve 2. fázi týkající se privatizace a restrukturalizace podniků. Dále se práce zabývá dopady transformačních opatření, jež jsou analyzovány pomocí makroekonomických ukazatelů.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ekonomická transformace; privatizace; bakalářské práce; economic transformation; privatization; bachelor's theses