Efektivita alokace dotací z OP LZZ v rámci NIP PaR - Polakovič, Robert (2010)
Výstup práce je vymezen jako posouzení efektivity prostředků přidělených ze státního rozpočtu a fondů EU na APZ, oblast rekvalifikací. Posouzením efektivity je myšlena nejen finanční efektivita, tj. určitá kvantifikace rozdílů v hospodaření s těmito prostředky před a po začátku čerpání dotací z fondů EU, ale také vymezení skutečností, které měly dopad na uplatnění uchazečů o zaměstnání na trhu práce.