Efektivita alokace dotací z OP LZZ v rámci NIP PaR - Polakovič, Robert; Potluka, Oto, 1973-; Kváča, Vladimír, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Výstup práce je vymezen jako posouzení efektivity prostředků přidělených ze státního rozpočtu a fondů EU na APZ, oblast rekvalifikací. Posouzením efektivity je myšlena nejen finanční efektivita, tj. určitá kvantifikace rozdílů v hospodaření s těmito prostředky před a po začátku čerpání dotací z fondů EU, ale také vymezení skutečností, které měly dopad na uplatnění uchazečů o zaměstnání na trhu práce.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; rekvalifikace; bakalářské práce; occupational retraining; bachelor's theses