Ocenění podniku - Stodolová, Martina; Kislingerová, Eva, 1950-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je stanovit hodnotu společnosti Iveco Czech Republic, a.s. pro zatím neznámého kupce k 31.12.2009. Praktická část práce je věnována strategické analýze, finanční analýze výkazů podniku z let 2004-2008, dále finančnímu plánu na období 2009-2012 a vlastnímu ocenění. Pro ocenění je použita metoda účetní hodnoty, výnosová metoda DCF ve formě FCFF a diskontované EVY v podobě dvoufázového modelu.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses