Platební podmínka v kupní smlouvě - Dohnalová, Markéta; Malý, Josef, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomová práce je věnována zejména praktické aplikaci zákona směnečného a šekového č. 191/1950 Sb. V úvodu je nejprve obecně pojednáno o významu a funkci platební podmínky v kupních smlouvách. Následující kapitoly se zabývají popisem směnky a šeku jakožto platebních instrumentů a především jejich užití v praxi a interpretaci zákona směnečného a šekového z roku 1950.
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses