Ekonomika profesionálního sportovního klubu Manchester United - Kozlov, Vitalij (2010)
Rozbor ekonomické situace Manchesteru United, zjišťování příčin a původu zadluženosti, zhodnocení její nezbytnosti. Ve své práci rozeberu příjmy a náklady klubu, posoudím finanční přínosy soutěží, kterých se Manchester United účastní. Nalezení slabých stránek klubu, které přispívají k finančním ztrátám a navržení jejich řešení.