Ekonomika profesionálního sportovního klubu Manchester United - Kozlov, Vitalij; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Rozbor ekonomické situace Manchesteru United, zjišťování příčin a původu zadluženosti, zhodnocení její nezbytnosti. Ve své práci rozeberu příjmy a náklady klubu, posoudím finanční přínosy soutěží, kterých se Manchester United účastní. Nalezení slabých stránek klubu, které přispívají k finančním ztrátám a navržení jejich řešení.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses