Ekonomika sportovního zařízení města Jičín - Karasová, Eva (2010)
Bakalářská práce se zabývá tématem z oblasti ekonomiky sportu - ekonomikou Sportovního zařízení města Jičín. V úvodní části je představena oblast ekonomiky sportu vztahující se ke sportovním zařízením, hospodaření ve sportu, legislativa v oblasti sportu a sportovní infrastruktura. Další část se již zabývá konkrétním sportovním zařízením. Cílem práce je zhodnocení hospodaření uvedeného sportovního zařízení pomocí ekonomických ukazatelů a analýz.