Ekonomika sportovního zařízení města Jičín - Karasová, Eva; Kotáb, Jiří; Bucek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá tématem z oblasti ekonomiky sportu - ekonomikou Sportovního zařízení města Jičín. V úvodní části je představena oblast ekonomiky sportu vztahující se ke sportovním zařízením, hospodaření ve sportu, legislativa v oblasti sportu a sportovní infrastruktura. Další část se již zabývá konkrétním sportovním zařízením. Cílem práce je zhodnocení hospodaření uvedeného sportovního zařízení pomocí ekonomických ukazatelů a analýz.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses