Porovnání společností JITEX a.s. a OTAVAN Třeboň a.s. bankrotními a bonitními modely - Kubelková, Ivana (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na bankrotní a bonitní modely. V práci je jich použito celkem 14. Práce obsahuje dvě základní části. Teoretická část popisuje obecně finanční analýzu, historii predikčních modelů a podává základní informace o jednotlivých modelech. Hlavním cílem praktické části je především aplikace a porovnání jednotlivých bankrotních a bonitních modelů.