Porovnání společností JITEX a.s. a OTAVAN Třeboň a.s. bankrotními a bonitními modely - Kubelková, Ivana; Kolářová, Blanka; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na bankrotní a bonitní modely. V práci je jich použito celkem 14. Práce obsahuje dvě základní části. Teoretická část popisuje obecně finanční analýzu, historii predikčních modelů a podává základní informace o jednotlivých modelech. Hlavním cílem praktické části je především aplikace a porovnání jednotlivých bankrotních a bonitních modelů.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses